Brittsommar

Söndagsmorgon, solen skiner…

Har jobbat en vecka. Och i går när jag tänkte på 24 sept…? Bekant datum…hmmm . Det var ju vår bröllopsdag! På jobbet hade vi möjlighet att åka till Klinte marknad. Strax innan hemfärd, slinker jag in på ett bageri och inhandlar en vit tårta med en ros på. Och kassen jag fick till hade röda hjärtan..

Och när jag slutar jobbet står Evert på trottoaren utanför . (Det gör han väldigt ofta!)  Vädret var fint. Hem och packar fikakorgen och cyklar ut på hällarna. Vandrar en stund och sen blev det tårtkalas med hela havet i panoramafönstret.Evert berättar om sin dag… bl a promenerat med Gullan en och halv timme, städat, mm. Det var gulligt tycker jag.

Förövrigt så är det verkligen skördetid. Nu gäller det att ta vara på det som man gått och vårdat senaste halvåret. Och dela med sig. Hör gärna av dig så kan vi fixa till något!

Pennigmarknaden är orolig och nu känner man att det som är värdefull och som man vågar lita på är det som inte kan köpas för pengar. Börsen har fallit med 25% i år,  vad som händer i framtiden vet vi inte. Många litar på/ hoppas att det ska bli uppgång igen. Men det gäller att förbereda sig på fortsättningen.

Brukar säga att alla bör lära sig laga sin mat, sköta sina kläder och bostad. Vara sparsam och inte slösa. Jordens resurser är inte oändliga.  Ja är det inte så vi tänker allihop?

 Och vara rädda om varandra. Människor går inte i repris brukar jag också säga. Annars hänvisar jag till bilder från resan på fb. Dom finns publikt om jag knappat rätt. Och så hörs vi om en vecka igen Ha de´gott!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: